Ajankohtaista

TURVALLISTA TREENAAMISTA

Julkaistu 09.12.2021

YHTEISTYÖLLÄ TURVALLINEN TREENIYMPÄRISTÖ

Fit Tawastia on avoinna ja palvelumme ovat käytössäsi huomioiden alla luetellun listan käytänteet. Seuraamme tiiviisti koronatilanteen muutoksia alueellisesti. Teemme kaikkemme, jotta sinä voit jatkaa liikunnan harrastamista turvallisesti ja vaivattomasti myös vallitsevassa tilanteessa.

LISÄKSI MUISTA NÄMÄ, KOSKA YHTEISTYÖ ON AVAIN TURVALLISEEN TREENIYMPÄRISTÖÖN:

1. Älä tule salille, jos sinulla on vähäisiäkään flunssan oireita tai tunnet olosi kipeäksi millään muotoa.

2. Pese kädet huolellisesti saippualla salille tullessasi ja pois lähtiessäsi. Käytä tarvittaessa lisäksi salilta löytyvää käsidesiä. Vältä kasvojen alueen koskemista.

3. Noudata hyvää aivastamis- ja yskimistapaa. Yski hihaan tai paidankaulukseen, älä käsiisi. Kun käytät nenäliinaa, heitä se heti käytön jälkeen roskiin ja pese kätesi huolellisesti.

4. Pidä ja anna etäisyyttä muihin treenaajiin. Jos mahdollista, voit halutessasi ajoittaa treenit hiljaisemmille ajankohdille. Tällä hetkellä vilkkaammat ajat keskuksessamme ovat klo 9-12 ja klo 18-20 välillä.

5. Käytä omaa treenipyyhettä! Voit halutessasi käyttää treenin aikana myös omaa jumppamattoa, käsineitä, kasvosuojusta tai muita omaa hygieniaa turvaavia välineitä. Muista kuitenkin huolehtia myös niiden puhdistuksesta treenin jälkeen sekä laita käytetty kasvomaski sille osoitettuun roskikseen oikeaoppisesti.

6. Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen niille osoitetuilla puhdistusaineilla.

7. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikissa aula- ja pukutiloissa.

8. Suosittelemme, että pukutiloissa ollaan vain pakollinen aika ja siellä toimiessa kiinnitetään erityistä huomiota turvaväleihin.

9. Suihkussa ja saunassa käymistä suosittelemme kotona treenin päätteeksi. Yhteistyö on avain turvalliseen treeniympäristöön! Siksi Fit Tawastialla on käytössä tehostettu siivoussuunnitelma, mutta edellytämme, että asiakkaamme kantavat myös oman kortensa kekoon turvallisen treeniyhteisön hyväksi. Näissä talkoissa tarvitaan kaikkien yhteistä panostusta!


TERVEYTESI ON MEILLE TÄRKEÄ

Säännöllinen liikunta nostaa vastustuskykyä, ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinsairauksia, pitää kakkostyypin diabeteksen ja sydän- sekä verisuonisairaudet kurissa, ja ehkä se kaikkein tärkein: hoitaa fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös henkistä hyvinvointiamme, jota me kaikki tarvitsemme vaikeassa maailmantilanteessa. Pidetään siis itsemme terveenä, turvassa ja liikunnallisena nyt sekä tulevaisuudessa.

Fit Tawastian omistajat
 

Ajankohtaista

Uutinen

RAJOITTEET 13.1.-26.1.2022

Lue lisää »
Uutinen

TURVALLISTA TREENAAMISTA

Lue lisää »

Ole Fit

Tawastia

Sibeliuksenkatu 5
13100 Hämeenlinna

050 321 8193
tawastia@ole.fit